Emily topless-tarjoilijana – nyt on kannut, jösses!

Emily Sears on julkaissut Instagramissa hulvattoman kuvan.

11.12.2017

Losilaistunut aussimalli Emily Sears on julkaissut hauskan Oktoberfest-henkisen kuvan, vaikka oikeasti ollaan jo joulun alla.

Kuvassa Emily leikkii topless-tarjoilijaa, ja kyllä saavat kaljakannut kyytiä. Voi mitkä kannut! Tässähän tulee ihan vesi kielelle ja tekisi mieli lipaista, suorastaan juoda, kyllähän huurteinen niin hyvää on.

Emilyä pidetään naapurintyttömäisen söpöytensä lisäksi arvossa myös siksi, että hänessä on mistä puristaa. Hän ei siis ole mikään langanlaiha mallikaunotar, vaan terveellä kropalla varustettu nainen. Uskoisitko muuten, että jo yli kolmekymppinen? Emme mekään. Eikä edes Frederik.

Emilyn kannattaa muuten pitää varansa, sillä aina kolmekymppinen Frederik (oikeasti jo 72 vuotta) on muuten nykyisin sinkkumiehilöitä, ja tykkää nuoremmista naisista.

Emilystä vielä sen verran, että hänethän tunnetaan siitäkin, että hän löi jarrut miehille jotka laittelivat hänelle kikkelinkuviaan somessa. Hän totesi, että jos vielä tulee yksikään, niin hän alkaa käräytellä miehiä ja näitten profiileja julkisesti. Auts töks töks.

Kuva on peräisin Emilyn kalenterista. Ja tietenkin lokakuulta.

 

Lisää luettavaa