Henna Kalinainen: Niin raskaat 2 kk ettei tosikaan!

Henna vihjaa syyn selviävän pian.

15.08.2017

Viihdepersoona Henna Kalinainen on kirjoittanut uuden blogipostauksen, jossa hän kertoo viimeisen kaksi kuukautta olleen erityisen raskaita. Tiedossa on, että hän erosi kesäkuussa pari vuotta kestäneestä seurustelusuhteestaan häntä yli 20 vuotta vanhemman Juhan kanssa.

-Minulla on ollut niin raskas 2kk, ettei ole tosikaan, mutta se syy selviää teille ihan hetken kuluttua. Olen sen verran kokenut vastoinkäymisiä elämässä jo tähän 28 ikävuoteen mennessä, että minua ei ihan pikkuasiat, eikä ne isotkaan enää kaada, hän ilmoittaa.

Juha on vihjaillut julkisuudessa, että luvassa olisi käräjät, joissa setvittäisiin pariskunnan välistä kahakointia. Ehkäpä Henna tarkoittaa ”syyn selviämisellä” sitä – ehkä ei. Se jää nähtäväksi.

Joka tapauksessa miehet eivät kuulu Hennan elämään nyt.

-Kivoja tyyppejä on tullut vastaan ja muutama jo ennestään tuttu henkilö on ollut vähän sitä mieltä, että mitä jos me….? Eli on tullut ehdotuksia kyllä jopa yllättäviltä tahoilta. Mutta ei. Ei kiitos! Olen hetkeksi saanut tarpeekseni miehistä. En tarvitse ketään ollakseni onnellinen. Olen muutenkin hyvin itsenäinen ihminen, joka osaa tehdä itse omat päätökset, ja yleensä olenkin suhteessa ollut se vahvempi osapuoli, Henna kirjoittaa BLOGISSAAN.

Lisää luettavaa