Henna Kalinainen ryyppäsi Thaimaassa – lopulta raju tauti vei sairaalaan tiputukseen

01.02.2017

Henna Kalinainen asuu talven Aasiassa kierrellen. Maita ja mantuja on nähty, ja viimeksi hän on ollut Kambodzassa.

Kaikki ei ole sujunut kuin Strömsössä. Thaimaassa nainen biletti Bangla Roadilla niin, että reissu Phuketista Khao Lakiin oli painajaismainen ensin minivanin ja sitten bussin kyydissä. Neiti oli yhtä etu- ja takayrjöä.

-Räjäytin myös paikallisen vessan tiedätte kyllä millä! Esitin, ihmisille jotka tuijotti, että olen raskaana ja en saanut niin halveksuvia katseita, Henna kirjoittaa blogissaan avoimesti.

Vatsatautihan siitä oli sukeutunut, ei kaikki krapulan piikkiin todellakaan mennyt. Kambodzassa ripuli kertoi tulostaan koko matkan temppeleille, ja siellä kuulemma oli tasan yksi vessa, joka oli kilometrin päässä.

-Sen lisäksi että en ollut syönyt kahden päivän aikana kuin yhden aamiaisen, mikä tuli ulos. niin minua heikotti 30 asteen helteessä …(…) lopulta sitten pyörryin ja minut vietiin sairaalaan tiputukseen. No nyt sain jotkut lääkkeet sitten mistä voin sanoa että en ole varma oliko ne ”huumeita” vai mitä, mutta ainakin kunnon pöhinät niistä sai päälle. Nyt olo on normaali kun pystyy taas juomaan ja syömään!

Hennan ratkiriemukkaasta blogista saa hyvät naurut, lue täällä

Lisää luettavaa