Henna Kalinainen sai järkyttävän kuolemaviestin kännykkäänsä

18.11.2016

Masennuksen ja lihavuuden kanssa kamppaileva Henna Kalinainen tilitti Seiska-lehdessä itsemurhayrityksistään, joita on ollut jopa kuusi kuukauden aikana. Tapahtumat ajoittuvat vuoden taakse. Henna heräili toistuvasti sairaaloiden letkuista.

Nyt paljastukset ovat johtaneet palautteeseen, joka kertoo kyllä ihmisistä aika paljon, ja nykyajasta. Henna kirjoittaa blogissaan, että hänen on toivottu kuolevan ja kettuiltu siitä, etteikö hän onnistu edes oman henkensä riistämisessä. Hennalle on toimitettu aiheesta kuvakaappauksia – ja hän on saanut myös aiheesta yksityisviestin suoraan.

Kuka voi sivaltaa toista ihmistä näin pahasti? Kuka järjen kirjoissa oleva?

-Ymmärrän, että julkisuuteni voi ärsyttää monia, mutta ihan tosissaanko minä ansaitsisin kuolla? Ja jos en kuole niin olen vain huomionhakuinen, Henna kysyy.

Henna kertoo olevansa julkisuudenhenkilö, eikä hän häpeä tunnustaa sitä, ettei elämä ole ruusuilla tanssimista. Pitäisikö valehdella?

-Jos minulle toivottaisiin hyvää, saisin siitä varmasti energiaa jaksaa paremmin, mutta sen sijaan arvostelut syövät mieltä sisältä ja ahdistus lisääntyy! Sitä valitettavan moni haluaa, Henna pähkäilee.

Lue hyvä kirjoitus Hennan blogista, täältä.

Lisää luettavaa