Huh-huh! 12 paikkaa, joissa et ikinä uskoisi Mäkkärin olevan!

20.08.2014

Kaikki tietävät McDonaldsin levittäytyneen jokaiseen maailmankolkkaan, mutta pikaruokajätti onnistuu silti yllättämään. Mirror-lehti on listannut kaksitoista paikkaa, joihin ei uskoisi edes Mäkkärin tunkeutuneen.

Guantanamo Bay, Kuuba. Ravintola sijaitsee lähellä terroristien vankileiriä ja on piikkilankojen ympäröimä.

Bray, Irlanti. Hampurilaisia väännetään alakerrassa upeassa talossa, jonka juuret ulotuvat pitkälle. Yläkerrassa kokoustaa kunnanvaltuusto. Tämän kaupungin herrojen on epäilemättä vaikea pitää elintasovatsa aisoissa.

Roswell, New Mexico, Yhdysvallat. Täällä et näe näkyjä vaan edessäsi todella jököttää avaruusalus. Pikaruokala rakennettiin vuoden 1947 tapauksen innoittamana. Tuolloin lähistölle väitettiin laskeutuneen ihkaoikean ufon.

Freeport, Maine, Yhdysvallat. Mäkkäri sijaitsee 1850-luvulla rakennetussa entisen merikapteenin talossa. Tämä paikka on niin upea, että pääkonttorin väki on ymmärtänyt laittaa kuuluisat kultakaaret vain ikkunakoristeeksi.

Melbourne, Australia. Ranskalaisia saa rouskutella 1930-luvulla rakennetussa hotellissa. Paikka on niin hämäävän näköinen, ettei asiakkaalle voi naureskella, vaikka tämä tulisi kysymään yösijaa.

Kristiansand, Norja. Pikaruokala on rakennettu vanhaan, todella arvokkaan näköiseen pankkirakennukseen. Muksut voivat hyvinkin mennä halpaan ja kieltäytyä pistäytymisestä. Tätä kun voisi luulla vaikkapa museoksi.

Sedona, Arizona, Yhdysvallat. Ei ole muuten aina keltainen se M-kirjain. Täällä mammuttiyhtiöiden logotkin pistetään uusiksi ympäristöasioiden vuoksi.

New Hyde, New York. Erikoista, että jonkun kodikkaan talon kodikkaalle pihalle on maalattu ajokaistat. Ei kun hetkinen, sehän onkin todella Mäkkäri.

Praha, Tsekin tasavalta. Hampurilaispaikka on päästetty vuokralle aivan museon viereen. Täällä ei kyllä kaupunkikuvasta nipoteta. Sen verran silmille hyppivät punaiset aurinkovarjot keltaisine ämmineen.

Dallas, Texas, Yhdysvallat. Jos jonnekin Mäkkäriin muksut eivät ymmärrä kinuta, niin tänne sitten senkin edessä. Koko paikka kun on jättikokoinen HappyMeal-boksi.

Negevin autiomaa, Israel. Jano yllättää keskellä hiekkamerta, mutta kuuluisien kaarten näkeminen ei ole hallusinaatio.

Barstow, Kalifornia, Yhdysvallat. Täällä saa todellista pikaruokaa, sillä sapuska tehdään pikajunan vaunussa. Mutta kannattaa pysyä skarppina, ettei erehdy päässeensä jo ravintolavaunuun saakka.

KUVAT

Lisää luettavaa