Huuto.netin erikoinen myynti-ilmoitus hämmentää – onko tämän takana joku tunnettu suomalaisjulkkis?

02.10.2014

Huuto.netissä on julkaistu jo sittemmin suljettu kohde, joka herätti ansaittua huomiota. Kaupan oli nimittäin elämäntyyli hintaan 2500 euroa.

Tarjouksia se keräsi vain 0,19 euron verran, sillä moni saattoi pitää ilmoitusta vitsinä. Mutta olikohan se tsoukki sittenkään, sillä niin hartaasti ja eksaktisti sen tekemiseen oli käytetty aikaa.

”Nyt voit testata riskittömästi boheemin porvarin makeaa elämää. Ota syväsukellus punavihreään kuplaan, josta voi turvallisesti nyrpistellä niin turkkimummoille ja kuin peruspersuillekin”, ilmoitus avautui.

Sitten hintaan tarjottiin isoa, kalustettua asuntoa, kahta autoa joista toinen urheilukärry, löytyi mökkiä, löytyi siivoojaa, parisuhdeterapeuttia, kerran kuukaudessa media-alan kissanristiäisiä tai muita ilmaisen viinan bileitä.

Asunto oli kolmen makuuhuoneen, olohuoneen sekä keittiön 122-neliöinen unelma, josta näkymät Töölönlahdelle. Ilmoitusta siivitti kuva aiheesta.

Ei tarvitse olla kovinkaan suuri Helsinki-maantiedon Einstein ymmärtääkseen, että ilmoitus (jos se oli totta) oli laadittu Linnunlahden huvila-alueen asunnoista käsin. Siellä taas on asunut ja asuu edelleen monia julkisuudesta tuttuja taiteilijoita ja julkkiksia.

Kuka julkkiksista oli siis asialla? Kuka halusi vetää henkeä viisi kuukautta ja vuokrata elämäntyylinsä, jossa oli myös parisuhdeterapiaa tarjolla?

Tämä on tarkistamaton tieto ja siis vain villintuhma veikkaus – vastikään eronnut erinomainen näyttelijä ja professori Hannu-Pekka Björkmanko? (Please, Hannu, ota tämä huumorilla, joohan.)

Ilmoitukseen

 

 

Lisää luettavaa