Janni Hussilla ei ole joulumieltä: Kolme kuolemantapausta kahdessa viikossa – kaikki perheenjäseniä

05.12.2016

Fitness- ja hyvinvointialan moniosaaja Janni Hussi kirjoittaa blogissaan, ettei hänellä tänä vuonna ole laisinkaan joulumieltä. Hän vain toivoisi pääsevänsä puikahtamaan johonkin piilopirttiin ja voivansa tulla ulos, kun joulu on ohi.

Kuolema on vieraillut kahden viikon aikana lähipiirissä kolme kertaa.

-Pari viikkoa sitten perheemme sai suru-uutisen eräästä kuoleman tapauksesta. Itse en ollut henkilökohtaisesti super-läheinen edesmenneen henkilön kanssa, mutta minulle erittäin rakas ja tärkeä henkilö on sitäkin läheisempi. On niin vaikea nähdä läheisen ihmisen suru, etenkin kun on itse niin avuton rinnalla. Tästä viikko eteenpäin ja saamme toisen uutisen poismenosta. Ja eilen tuli kolmas. Kaikki heistä perheenjäseniä. Puhumattakaan siitä, kuinka pahalta on tuntunut siihen päälle vielä seisoa vierellä yhden rakkaimman ystävän surressa oman perheenjäsenensä pois menoa. Miten ihminen voikin tuntea itsensä niin avuttomaksi ja pieneksi, jotenkin riittämättömäksi. Sitä niin haluaisi sanoa ne oikeat sanat kun toinen murenee sun silmien edessä, mutta niitä sanoja on niin kovin vaikea löytää, Janni kirjoittaa.

Janni puhuu myös someilluusiosta. Ja viisaita puhuukin. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Kadehtimisiin ei ole syytä.

-Älä siis koskaan luota siihen mitä tämä illuusio sulle syöttää, meillä kaikilla on omat ongelmamme ja kamppailumme. Mä en jotenkin nyt jaksanut enää pitää muuria yllä, vaan tässä sitä nyt ollaan avautumassa. Muista tämä siis kun seuraavan kerran katselet jonkun Instagram-kuvia ajatellen että ”onpa tolla siisti ja mahtava elämä, miksi mun elämä on näin tylsää ja tasaista”.

Blogiin

Lisää luettavaa