Julkkisparin tosi outo soppa – Sofia: ”Seksielämä mennyt karille!”

29.08.2014

Baaritappelun johtaminen vahingonkorvausvaatimuksiin on perussettiä. Yleensä tilille vaaditaan toista osapuolta tai kapakkaa riittämättömistä turvajärjestelyistä. Mutta tällaista ei ole kyllä tullut aikaisemmin vastaan.

Näyttelijä Jason London ja hänen Sofia-vaimonsa vaativat baarilta rahaa siksi, että se tuhosi heidän avioliittonsa. Oikeuskanne juontaa juurensa viime vuoden tammikuussa tapahtuneeseen välikohtaukseen.

Silminnäkijöiden mukaan näyttelijä oli lyönyt järjestyksenvalvojaa. Tämän jälkeen hän oli saanut itse joltakin tai joiltakin oikein kunnolla köniinsä. Hänet pakattiin poliisiautoon, jossa London oli ensin homotellut virkavaltaa ja sitten repinyt housunsa puolikinttuun.

Seuraava virstanpylväs oli se, kun vaimo pakkasi kimpsunsa ja kampsunsa alkuvuodesta. Syynä ei kuitenkaan ilmeisesti ollut aviomiehen huono käytös vaan baari, jossa tappelu käytiin. Sofia nimittäin kertoo avioliiton ajautuneen karille, koska London ei pystynyt tekemään vammojensa vuoksi kotitöitä, seksielämä kuoli, sun muuta suhdetta kariuttavaa.

Sittemmin pariskunta on palannut yhteen. Nyt he vaativat kapakkaa tilille asumuserostaan yksissä tuumin.

Kuvituskuva

Lisää luettavaa