Lähtisitkö sinä hänen kanssaan Tuiskun keikalle Vantaa-hotellille?

Suomalaismiehen herkkä päivitys sai tunnissa sadoittain tykkäyksiä.

30.09.2017

Vantaalaismiehen päivitys sikäläisessä Facebookin kaupunkiryhmässä hellyttää. Se on saanut jo sadoittain tykkäyksiä pelkästään tunnissa.

Mies meni ostamaan lipun Antti Tuiskun keikalle, mutta olikin epähuomiossa ostanut kaksi. Kun liput tulivat, hän vasta tajusi asian.

Eipä mitään! Nyt mies etsii kirjoituksellaan keikkaseuraa:

-Koska sosiaalinen kanssakäyminen on muutakin kuin facebookkia ja uusiin ihmisiin tutustuminen on aina mukavaa niin haluan tarjota jollekin mukavalle, sinkkustatuksella uuteen päivään astelevalle vantaalaiselle naishenkilölle unohtumattoman elämyksen ja keikkaillan jonka päätähtenä häärää jo ylhäällä mainittu Antti Tuisku. Luvassa on mukavaa hengailua, hyvää musiikkia, juomaa ja ennen kaikkea hyvää seuraa (minä)! Olen tunnetusti ja todistetusti hyvää ja viihdyttävää seuraa. Ainoa toiveeni sinulle minulla onkin, että haluat lähteä viettämään kanssani hauskan ja mukavan illan suoraan Vantaan sydämeen Tikkurilaan, Hotelli Vantaan Tulisuudelmaan!

-Jos tunnistit itsesi tästä tekstistä ja viestini lämmitti syvällä sielussa asti niin älä epäröi ja laita rohkeasti viestiä minun suuntaan. Vietetään yhdessä ikimuistoinen ja unohtumaton ilta Antti Tuiskun kuolemattomien klassikoiden ja hyvän fiiliksen parissa!

Ja onhan noita naistykkäyksiä tosiaan tullut.

Lisää luettavaa