Laulajakaunottaren rajut muistot: Pomo painosti seksiin!

17.09.2014

Grammy-ehdokkaana neljästi ollut laulaja Jewel avautui Access Hollywood Live –ohjelmassa rankasta menneisyydestään ennen menestystä.

Hän oli työskennellyt parikymppisenä tietokoneliikkeessä puhelinvaihteena. Eräänä päivänä pomo oli painostanut Jewelia harrastamaan seksiä kanssaan. Kun laulajatar ei suostunut, edessä oli ollut potkut ja viimeisen palkan maksamatta jättäminen. Tämän seurauksena Jewel menetti vuokrakämppänsä ja joutui asumaan autossa.

Kaiken lisäksi hän kärsi munuaisvaivoista ja sairastui jossain vaiheessa vakavasti. Jewelia ei kuitenkaan suostuttu hoitamaan sairaalassa, koska hänellä ei ollut sairausvakuutusta. Kaikeksi onneksi eräs lääkäri kuuli, että nuori nainen käännytettiin pois. Hän seurasi tätä autolle ja antoi ilmaisia antibiootteja. Kyseessä oli Jewelin elämän ratkaiseva piste, sillä hänellä oli ollut verenmyrkytys, johon olisi voinut kuolla.

Tehtyään läpimurron vuonna 1995 Jewel ei unohtanut menneisyyttään , vaan otti yhteyttä tapaamiinsa ihmisiin, sekä hyvässä että pahassa. Häntä vuosia ilmaiseksi hoitanut lääkäri sai menestyksen myötä lopulta maksunsa. Jewel kertookin miehen asuvan nykyään Havaijilla.

Osansa sai myös seksillä painostanut ex-pomo. Jewel oli mennyt kiittämään saamistaan potkuista, sillä muuten hän ei olisi koskaan ryhtynyt tehtailemaan lauluja.

Lisää luettavaa