Lottovoittaja avautui varjopuolesta: Tyttöystävä alkoi hakata!

05.10.2015

Miljoona puntaa lotossa voittanut Matt Myles ja voittonsa ansiosta julkkikseksi Briteissä noussut mies on puhunut elämänsä varjopuolista.

Hän on avautunut kokemastaan perheväkivallasta, joka on sikäli hieman tavallisuudesta poikkeavaa, että tekijänä oli hänen tyttöystävänsä.

28-vuotias Euromillions-voittaja oli ehtinyt muutama viikko takaperin erota 24-vuotiaasta fitness-kaunottaresta. Voiton jälkeen mies kustansi ystävilleen upean seitsemän kuukautta kestävän ulkomaanmatkan eri puolilla maailmaa viiden tähden hotelleissa. Kun hän palasi takaisin, fitness-kaunotar halusi palata yhteen.

Matt otti naisen takaisin, mutta sitten alkoivat ongelmat. Kun tyttöystävä näki Mylesille tulleen tekstiviestin, hän raivostui, raapi lottovoittajan tekokynsineen verille ja potki nivusiin. Teot eivät jääneet yhteen kertaan.

Nainen on nyt saanut 650 punnan mätkyt hyökkäyksestä. Lottovoittajalla on nyt uusi rakkaussuhde, mutta hän haluaa puhua vaietusta naisten aiheuttamasta väkivallasta.

-Lottovoitto on ollut parasta elämässäni, mutta se johti myös pahoihin kärsimyksiin naisen toimesta, jota rakastin, Matt summaa brittiläisessä Metro-julkaisussa.

 

Lisää luettavaa