Maailman oudoin mökki-ilmoitus löytyi Suomesta: ”Täällä sinua ei raiskata kuten siinä elokuvassa – kannibalismi alueella yleistä”

20.02.2017

Reijo-niminen herrasmies myy kesämökkiä Vantaalla.

Ilmoituksen kohteena on hieman ränsistyneen näköinen mökkipahanen, mutta itse ilmoitus on se, joka pistää silmään hyvällä tavalla. Nyt on nimittäin melkoinen tarinamaakari ollut asialla!

”10 m2 kokoinen erämökki 1ha kokoisella korpitontilla. Tuvan ikkuna on etelään ja se luo huikeat puitteet katsella kesäyönä laskevaa aurinkoa vanhan ajan samean ikkunalasin läpi.

Tämä erämökki soveltuu mainiosti urbaanille survivalistille, joka on kotisohvalla katsonut ”villi joki” -nimisen elokuvan ja haluaa päästä itse kokemaan huiman jokiseikkailun, välttäen kuitenkin ”Syvä joki” -nimisessä elokuvassa tapahtunutta kohtausta, jossa jokimeloja raiskataan”, ilmoituksessa kerrotaan ja jatketaan:

”Nimittäin huhu kertoo, että Vantaanjoen yläjuoksulla, jossakin Riipilän tienoilla, elää pienikokoinen metsäläiskansa. He ovat onnistuneet säilymään alueella ilman yhteiskunnan palveluja vuodesta 1785 lähtien. Tuolloin he olivat lähteneet silloista yhteiskuntaa metsään karkuun, kun heidät meinattiin polttaa silloisen Sipoon alueella noituudesta roviolla.

Samainen huhu kertoo, että tuo metsäkansa elää Vantaanjoen antimilla, joessa kun elää parikymmentä eri kalalajia. Silloin tällöin metsäkansa sieppaa saaliikseen jokea pitkin melovan ihmisen. Kanootti ja ihminen katoaa jäljettömiin. Monet Vantaanjoen alajuoksulla kalastavat Ylästöläiset epäilevätkin, että kannibalismi on tuolla alueella varsin yleistä.”

Hui!

Koko ilmoituksen voit lukea täältä.

Lisää luettavaa