Martinan hämmentävä ylirusketus ja uudet uskomattomat jättirinnat – sokkivideo!

22.04.2017

28-vuotias saksalainen lentoemäntänä työskennellyt Martina Big näyttää tänään aivan toiselta kuin muutama vuosi sitten.

Hän on ottanut hämmentävät, J-koon silikonirinnat ja ruskettanut itsensä käsittämättömän tummaksi. Hän haluaa olla todella paahtuneen näköinen. Tämä ulkonäkö on hänen ihanteensa. Ja myös mies kuulemma tykkää.

Barcroft-TV teki Martinan elämästä hiljattain dokumentin. Siinä kerrotaan, että muutos alkoi noin viisi vuotta sitten ja siihen on kulunut kymmeniä ja taas kymmeniä tuhansia euroja rahaa.

Nainen on suurennuttanut rintojensa lisäksi myös huuliaan. Ihovärimuutos tulee kuulemma lääkärin antamista pigmenttipistoksista. Nyt myös poikaystävä on käyttänyt niitä.

Naista ei ole enää tuntea. Hän onkin joutunut melkoisen nälvimiskampanjan kohteeksi esimerkiksi somessa. Ystävät ovat kuulemma myös olleet erittäin kateellisia hänen ihostaan.

-Ehkä olen vähän addiktoitunut tähän ihonväriini, nainen tunnustaa videolla. -Mutta eniten kuitenkin rintoihini.

Martina on saanut myös puolustajia. Itsekin operaatioita itselleen teettänyt Hottis-tähti Joni Virtanen on avautunut aiheesta blogissaan todeten muun muassa:

-Mitä helvetin väliä sillä on mitä kukakin päättää tehdä ulkonäölleen? Onko sinulla oikeus haukkua jotakuta hänen tyylinsä, ulkonäkönsä tai olemuksen vuoksi? Tuskin. Ymmärrän muutoksen olevan todella shokeeraava, sekä omalaatuinen, mutta ei se tee hänestä yleistä sylkikuppia!

Lisää luettavaa