Mikko Herrasen bändin naisonnea: Respavirkailija hääti naiset hotellihuoneesta!

22.08.2012

Mikko Herranen avautuu Facebook-sivuillaan aiheesta, kuinka muusikot saavat naisia – joskin käytännön järjestelyt voivat osoittautua vaikeiksi.

Herranen kertoo kiertäneensä coverbändinsä kanssa takavuosina S-ryhmän ravintoloita. Usein keikat olivat hotellien yökerhoissa ja majoitus samassa talossa.

-Siihen aikaan bändin kitaristit olivat sinkkumiehiä ja koittivat metsästää naisseuraa epätoivoisesti, Herranen kirjoittaa.

Seinäjoella hotellissa ”respasetä” kuitenkin torppasi lupaavat meiningit toteamalla, että hotelliin ei tuoda ylimääräisiä vieraita ja kehotti jatkoille pyrkiviä tyttöjä poistumaan. Pojat eivät luovuttaneet, vaan tekivät sotasuunnitelman. Joku meni välipala-automaatin nurkille väijymään, kunnes virkailija poistuisi vartiointitehtäviin muualle.

Homma toimikin, ja merkin jälkeen kaikki ahtautuivat pikavauhtia hissiin.

Yllätys oli nolommansorttinen. Kohta oveen koputettiin ja tyttöjä pyydettiin poistumaan. Neitokaiset olivat piiloutuneet huoneeseen, toinen verhon taa, toinen sängyn alle, mutta receptionisti löysi heidät.

Myöhemmin respa kuitenkin pahoitteli tiukkapipoisuuttaan. Hän oli ottanut tytöiltä puhelinnumerot, jotka aamulla luovutti bändin pojille.

Lisää luettavaa