Mökkeilevä mies, varo tätä – vaara nolata itsensä on todellinen!

03.07.2015

Helle on vaarallista mökkeileville suomalaismiehille. Tämän sai todeta länsisuomalainen mökkeilijä, kun hän löysi yhtäkkiä itsensä keskeltä läheisen kaupungin toria pelkissä alushousuissa.

-Kyllä hävettää, toteaa mies, joka sattuu olemaan Comon toimittaja. No, miten tässä nyt oikein näin kävi?

Se on sillä tavalla, että mökillä sitä tuppaa elelemään vapaasti. Kun nousee aamuisin ylös ja pyörii pihalla, ei sitä aina muista pukea shortseja jalkaansa, vaan luikkii pelkissä kalsareissa. Posti haetaan pelkissä kalsareissa, nurmikko leikataan pelkissä kalsareissa. Mitäs tässä kun kukaan ei näe. Omassa riippukeinussakin voi lojua pelkissä kalsareissa.

Mutta tällä on vaaransa! Sen sai nyt sitten huomata muutkin kuin allekirjoittanut itse.

Tuli nopea lähtö kylille tuoreita vihanneksia hankkimaan – kesäpaikan lähellä sijaitsevan kaupungin torille. Torstai on siellä aina toripäivä.

Edes autossa ei tullut huomatuksi mitään erikoista. Vasta torilla, auton parkkiin jättämisen jälkeen valkeni, että jumankekka, sitähän jäi shortsit kotiin. Ei ollut miestä toimittajassa lähteä kekkuloimaan torille alkkareissaan, vaan piti ajaa 20 kilometriä takaisin kotipihaan.

Mutta näinkin voi suomalaiselle kesämiehelle siis käydä. Jos siis näette joskus hassusti pukeutuneen mökkiläisen, niin hän on vissiin vain antaumuksellisesti lomalla tai muuten vain kesämies.

Lisää luettavaa