Nainen pohtii: Mitä tehdä kun on hyvä mies mutta vieraat panettavat koko ajan enemmän…

03.09.2015

Näin vakavalla aiheella on lähtenyt suomalaisnainen lähestymään vauvakeskustelujen auttavia apostoleja, toisin sanoen muita äippyleitä.

-Mulla on hyvä mies, vaikka vaikeuksia on ollut välillä. Puoli vuotta sitten sorruin pettämään häntä ja nyt olen tehnyt niin jo neljä kertaa. Olen jotenkin koukussa tähän, seksi muiden kanssa tuntuu hyvältä ja jännittävältä, nainen kirjoittaa.

Hän tajuaa asian olevan väärin, mutta toisaalta hän ei haluaisi lopettaa jännityksen puutteessa. Nainen kaipaa sinkkuaikoja ja satunnaisia tuttavuuksia. Avioliittoa on takana jo kymmenen vuotta. Hän miettii onko pettäminen jopa luonnollista tämän ajan jälkeen.

Hyviä neuvoja satelee. Eräs keskustelija haluaa, että pettäjä punnitsee mikä on tärkeintä:

-Jos vastaat mies, niin sitten hakeudut hoitoon. Jos vastaat jännitys, sitten laitat eropaperit vetämään ja muutat samantien ulos teidän kodista.

-Etsi jännitystä miehesi kanssa, opastaa toinen.

Eräällä on valmis vastaus, joka kuuluu: parisuhteeseen kun mennään, voi unohtaa jännityksen. Siihen nimenomaan ryhdytään, koska halutaan elämältä muuta kuin jännitystä.

-Olet ollut todella raukkamainen miehellesi, erittäin huono nainen, olet loukannut miestäsi törkeimmällä mahdollisella tavalla, uskon että olet hyvin itsekäs ihminen, hän sivaltaa.

Viimeisin neuvo on armollinen, mutta sisältää varoituksen.

-Paneskele niin paljon kuin haluat, mutta älä jää kiinni. Varo ettet rakastu, se on sitten ainakin kaiken loppu, ja saattaisit katua myöhemmin. Hae jännityksesi mutta älä vain kerro miehellesi, hänen ei sitä tarvitse tietää ja ehkä hänkin tekee sun selän takana noin. Kun olet paneskellut ja jännityksesi saanut, palaat suhteeseen. Kenenkään ei tarvitse tietää. Mutta varoitan, älä rakastu! Helpommin sanottu kuin tehty?

 

Lisää luettavaa