Suomalaisnaiset kertovat: Näin meiltä saa helpommin seksiä!

01.08.2015

Vauva-lehden keskusteluissa on meneillään mielenkiintoinen ja roihuava mielipidetankkaus siitä, kuinka naisilta saa helpommin seksiä. Vastausta on toivottu nimenomaan naisilta itseltään, ja kun provot ja ilmiselvät miesten vastaukset perkaa pois, on tuloksena seuraavia muutamia huomioita:

-Jos mä annan ekana iltana niin sit se on kyllä ulkonäkö joka kolahtaa. Mutta pidemmällä tähtäimellä minua viehättää huumori. Mies joka saa mut nauramaan saa myös jalat auki.

-No multa saa helposti sillä tavalla, että rakastuu muhun ja saa mut rakastumaan. Annan silloin joka päivä ja monta kertaa päivässä.

-Tykkään määrätietoisesta käytöksestä, mut silloin jos nainen ei oo kiinnostunut, niin voi olla aika turn-off.

-Mahdotonta antaa yleispäteviä ohjeita. Siinä missä komealta ja muidenkin naisten suosiossa olevalta mieheltä on hyväksyttyä lähestyä itsevarmasti ja röyhkeästi, tämä ei suinkaan ole toivottua käytöstä vaatimattomamman näköiseltä ja yksin baarissa istuvalta mieheltä. Silloin se muuttuu ahdisteluksi.

-Ei ole mitään helppoa keinoa, vaivaa pitää valitettavasti nähdä tämänkin asian eteen.

-Miten olis vaikka sellanen ihan realistinen tapa kuin että olet oma itsesi ja ne naiset kiinnostuu jotka kiinnostuu? Et voi kuitenkaan ikinä kaikilta saada…

-Sä haluat vain saada, siinä se vika. Sulle naiset ovat vain väline sun omaan nautintoon. Sä et pidä naisia ihmisinä, etkä yksilöinä, joten et pysty naista viettelemään. Sä et edes oikeasti ole kiinnostunut tai pidä naisista tai edes seksistä. Sä haluat vain ”saada”. Mitään annettavaa sulla ei ole tällä saralla ja naiset tajuavat sen.

Lisää luettavaa