Naiset pohtivat Facessa: Saako pimppi suhista vai ei?

25.05.2017

Facebookin naistenryhmässä on meneillään varsin mielenkiintoinen väittely siitä, saako pimppi suhista, kun käydään vessassa.

Anteeksi, me miehet emme ymmärrä.

Kaikki lähti siitä, kun joku ihmetteli, miten joku kehtaa käydä vessassa niin että pissatessa pimppi suhisee. Virtsa siis tulee niin paineella että oven läpi kuuluu suhiseva ääni.

-Minulla on kaveri, joka häpeilemättä pissaa äänekkäästi niin että suhina vaan kuuluu. Ei välitä vaikka porukka istuu oven takana ja kaikki kuulevat. Kerran istuttiin erään parin miespuolisen tutun kanssa katsomassa telkkaria. Huoneessa aivan hipihiljaista ja kaverin pimppa vaan suhisi taustalla.

Aloitus on saanut tajuttomia naurunremakoita aikaan, mutta myös vakavaa keskustelua.

-Mä en ymmärrä noita ihmisiä joiden mielestä vessasta ei saa kuulua vessaääniä.

-Mun mielestä on nolompaa päästellä semmosia liruja kerrallaa. ”Nyt väännän itteni tällee et se osuis reunaann.. *LORILORIstop* Eieiei pittää vaihtaa asentoo *LORILORIstop*…………*LORILORI stop*…..jos….*LORILORIstop*”

-Haluisin et tän kirjottaja antas näyttee miten käydää kusel ilman ääniä? Vai onkoha tää niitä et huuatetaa hanaa ja hiustenkuivaajaa päällä ku käy vessas – please kyllä mulla ainaki saa iha rohkeesti suhista oli vessa missä hyväsä…

-No mut jos on kauhee kusihätä niin kyllähän se pissa tulee sieltä ku painepesurist.

Jälleen kerran ollaan naistenryhmässä jännän äärellä. Ja kusikeskustelu jatkuu suhisten.

 

Lisää luettavaa