Nyt meni pedofiilipelko ihan liian pitkälle – tämä jos mikä on järjetöntä!

25.01.2015

Nelikymppinen seitsenvuotiaan henkisellä tasolla oleva vammainen mies haluaisi käydä Legolandissa, sillä hän tykkää Legoista. Se on nyt estetty, sillä Manchesterissa Englannissa sijaitseva Legoland päästää sisään vain lasten seurassa tulevat aikuiset.

Syynä on pelko pedofiileistä.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun sisar osti vammaiselle veljelleen kausikortin hänen mielipaikkaansa. Pyörätuolissa istuva Lego-fani ehti käyttää sitä seitsemän kuukauden ajan, kun Legoland puuttui asiaan. Sisar tyrmistyi päätöksestä estää vierailut ja valitti siitä. Legoland jousti sen verran, että antaa miehen käyttää loputkin viisi kuukautta kausikortistaan, mutta siten, että käynneistä ilmoitetaan etukäteen.

Tapaus ei ole ainutlaatuinen. Hiljattain 20-vuotiaalle miehelle tehtiin samoin.

Legoland ymmärtää aiheuttamansa mielipahan, mutta ei jousta käytännöstään. Aikuisia päästetään vain lasten kanssa Lego-puistoon. Pyörätuolissa istuvalla miehellä on aina ollut mukanaan aikuinen avustaja.

Legoland kertoo, että he järjestävät joskus myös aikuisfaneilleen erilaisia tapahtumia, jolloin nämä voivat vierailla puistossa. Asiasta kertoo brittiläinen Metro.

Lisää luettavaa