Oho! Henna Kalinaisen elämälle tuli kokonaan uusi suunta – tältä hän näyttää nyt (linkki)

Syvällisiä pohdintoja ja mindfullnessia.

03.10.2017

Paljon kokenut ja nähnyt 28-vuotias viihdepersoona Henna Kalinainen on kirjoittanut varsin avoimen blogikirjoituksen.

Hän käsittelee siinä itsetutkiskelun, mindfullnessin, mietiskelyn ja positiivisen ajattelun voimaa. Myös pelkoja ja ahdistuksia päin on syytä mennä ne voittaakseen. Niitä ei pidä paeta.

-Olen alkanut viime aikoina pohdiskelemaan asioita aika paljonkin. Etsimään niitä vikoja ja kipukohtia juuri itsessäni. Se on jännä miten ihminen pakenee omia ajatuksiaan. Olen tehnyt sitä vuosikausia. Se on väärin. Mutta inhimillistä. En usko olevani ainoa.

-Omien tunteiden ja virheiden tutkiskelu tekee aluksi todella kipeää ja se loi minulle järisyttävää ahdistuksen tunnetta. En ole vieläkään käynyt läpi koko prosessia, enkä tiedä olenko koskaan valmis, mutta huomaan merkittävän eron henkisessä hyvinvoinnissani, Henna kirjoittaa viisaasti.

Tulostakin Henna kertoo saaneensa:

-Uskon, että tämä elämänvaihe auttaa minua eteenpäin monessa tulevaisuuden asiassa. Olenkin nyt piristynyt aivan mielettömästi.

Näyttää siltä kuin Henna olisi piristynyt myös ulkonäkönsä suhteen, poissa on ylimääräinen turvotus ja rasitus. Tämä nainen näyttää freesiltä ja kauniilta.

Lue blogista lisää ja katso kuva TÄÄLLÄ

Lisää luettavaa