Oho! Näinkin Facebookilla voi tienata tonneja rahaa!

26.05.2017

Onko sinulla mielenkiintoinen aihe mielessä? Liittyykö se vaikka trukkilavoihin, herkkusieniin, lähdeveteen, kissan karvoihin tai punatiiliin?

Ok, ei jatkoon.

Mutta jos sinulla on mielessä jokin yleisempi mielenkiintoinen aihemaailma, vaikkapa terveys, vitsit ja niin edelleen, niin kannattaa perustaa Facebookiin oma ryhmä. Nyt niillä nimittäin tehdään rahaa.

Jos keskustelu ryhmässä on mielenkiintoista ja jäseniä liittyy mukaan kosolti, ryhmäsi voi paisua äkisti vaikka 50 000 jäsenen mittelöpaikaksi. Legendaarisia ryhmiä ovat nykyisin vaikkapa naisille suunnatut Äitylit ja Naistenhuone sekä vanhempainryhmät Mutsit vs. Faijat ja Mutsit vs. Faijat (sensuroimaton). Terveyden alallekin on hetkessä kasvanut 60 000 jäsenen ryhmä.

Jos pystyt moiseen, voit leipoa asialla rahaa. Comon tietoon on tullut, että hiljattain eräskin ryhmän perustanut ja sille kymmeniä tuhansia jäseniä saanut henkilö teki kaupat kansainvälisen yrityksen kanssa – ja tienasi useita tonneja rahaa.

Emme tässä yhteydessä mainosta ryhmää ja paljasta kuka sen osti, mutta ostajalla on selkeät tarkoitusperät. Jostain tietystä asiasta kiinnostunut kymmenien tuhansien ihmisten ryhmä on potentiaalista kauraa, kun sille halutaan syöttää mainosviestejä. Siksipä Facebook-ryhmä on nykyisin rahanarvoinen omaisuus.

Lisää luettavaa