Oli poikaystävän mielestä liian läski seksiin! Laihdutti 84kg ja dumppasi äijän – mikä kaunotar!

30.10.2014

-Poikaystäväni sanoi, että olen liian lihava seksiin. No, pudotin yli kahdeksankymmentä kiloa ja pistin äijän vaihtoon.

Suurin piirtein näillä sanoilla asiasta kertoilee 22-vuotias Paige Way, joka laihdutteli hiljalleen koosta 28 aina kokoon 12.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Paige kertoo tulleensa nöyryytetyksi poikaystävänsä puheista. Tämän ikävät sanat osuivat yksiin parin yksivuotispäivän kanssa. Ensimmäisen onnistumisen merkin nainen tunsi, kun poikaystävä kehaisi mahan pienentyneen laihdutuksen myötä vähän.

-Olen aina ollut lihava lapsi. Sitten minusta tuli lihava aikuinen. Kuulin miehiltä järisyttäviä kommentteja itsestäni yöelämässä, Paige kertoilee Mirrorissa.

-Itseluottamukseni oli nollassa, mutta yritin uskotella itselleni että olen onnellinen tällaisena kuin olen.

Vaikka nainen istui kerran vanhempiensa kotona aurinkotuolin lyttyyn hän vain nauroi asialle.

Mutta kun poikaystävä sanoi painavat sanansa – se oli menoa. Nyt sen piti loppua. Ahmimisen ja syömisen ja lihomisen. Myös lääkärit olivat varoitelleet sydänkohtauksesta.

Nainen ei jäänyt katselemaan ikäviä sanoja sanonutta poikaystäväänsä vaan alkoi laihduttaa – ja vauhdilla. Peräti 90 päivässä hän tiputti hurjan määrän kiloja, mutta mehudieetistä katosi myös tukka ja tuli vatsakramppeja. Seuraavat 8 kuukautta sujuivat jo järkevämmin. Hän söi pienempiä annoksia ja paljon hedelmiä ja vihanneksia.

-Olen saanut itseluottamukseni takaisin. Kaikki sanovat kuinka hyvältä näytän – ja minä myös tunnen sen! nainen iloitsee.

Harmillista on että kaikki ystävät eivät olekaan pysyneet mukana. He ovat kateellisia.

-Frendit sanovat, etteivät halua lähteä ulos, koska kaikki viheltelevät nykyisin vain minun perääni.

Kuvat ennen ja jälkeen TÄÄLLÄ

 

 

 

 

Lisää luettavaa