Parikymppinen myyjäneito kysyi mieheltä paperit – sitten pukkasi FB-kamupyyntöä…

Meniköhän tämä ihan oikein?

02.07.2017

Facebookin Äitylit-ryhmässä on pohdiskeltu, meniköhän kaikki aivan kuten pitää, kun mies käväisi Motonetissa ostoksilla.

Tarjouksena oli kolme Kismet-patukkaa, jotka ostamalla sai parkkikiekon. Miehen naisystävä oli pyytänyt ostamaan Kismetit saadakseen ilmaisen kiekon, jota tarvitsi.

-Kotona alettiin fundeeraamaan (miehen kanssa), että mistä lähtien on pitänyt näyttää paperit kun ostaa suklaata, nainen kirjoitti Äitylit-ryhmään.

Erikoisemman ostostapahtuman perimmäinen tarkoitus alkoi paljastua, kun mies kertoi tyttöystävälleen saaneensa Facebookissa kaveripyynnön kassaneidiltä.

Tapahtumasta ehti kulua kolmisen tuntia.

Myöhemmin hän lisäsi myös miehen Snapiin.

-Jatka samaan malliin, kyllä se kai joskus tärppää vielä, miehen naisystävä kettuilee Äityleissä. -Jos siis olet vielä tässä ryhmässä…

Aika ajoin keskusteluun nousevat tämänkaltaiset tapahtumat. Onko oikein, että toisen henkilöllisyyden selvittämällä myyjä lähestyy myöhemmin asiakasta. Comon toimittajan tiedossa on muiden muassa autokaupassa käynyt nainen, jolle myyjä soitti myöhemmin treffimielessä. Myös pizzapaikasta soiteltiin kauniille neitokaiselle jälkeenpäin, jotta mitenkäs pizza maistui. Tarkoituksena oli aivan muu kuin makutestaus.

Jos mies ottaa yhteyttä naiseen tällä tavoin, pahimmassa mahdollisessa tapauksessa tulee potkut ja ahdistelusyyte. Naisia ehkä katsotaan suopeammin. Ajatus tällaisesta ”urkinnasta” kuulostaa kuitenkin monista, sukupuoleen katsomatta, hieman erikoiselta.

Lisää luettavaa