Pia Pakarinen -kohu: Nyt kommentoi Pia itse!

16.11.2012

Pia Pakarinen on asustellut pian jo vuoden Yhdysvalloissa tehden pr- ja mallintöitä sekä opiskellen kieltä sekä näyttämöilmaisua eri intensiivikurssein. Nainen on pyörähtänyt muun muassa Real Housewives of Beverly Hillsin tv-mainoksessa ja Niken printtimainoksessa.

Eilen Voice kirjoitti Pian palailevan kenties pian ”maitojunalla” kotiin, sillä verkkosivun mukaan mitään merkittäviä töitä Pia ei ole saanut CV:hensä kasattua.

Como tavoitti Pian Los Angelesista kommentoimaan Suomessa vellovaa kohua. Pia kertoo ihmettelevänsä koko juttua.

-Olen alkavaan uraani oikein tyytyväinen. Uran aloittaminen uudessa ja vieläpä suuressa maassa ottaa aikansa, minkä kyllä tiesin tänne tullessani. Ja tärkeintä on, että suunta on oikea. Pitää tehdä paljon töitä, nauttia siitä, mitä ikinä tekeekin ja jaksaa uskoa itseensä, Pia sanoo Comolle.

Hän ihmettelee asennetta, jonka mukaan Rooma pitäisi rakentaa päivässä. Viime vuoden Miss Suomi hankki vasta hiljattain oman asuntonsa jenkeistä.

Pia toteaa myös, ettei ole ainut kerta, kun häneen kohdistetaan negatiivista arvostelua tietyistä piireistä ja jopa tietyn lehtimiehen suunnalta.

-En oikein tiedä miksi joillakin on niin negatiivinen asenne.

Voicen toimittajan maitojuna-ilmaukseen Pia naurahtaa:

-Eikö siellä Suomessa ole maitoa, kun minun pitäisi sitä täältä asti ryhtyä tuomaan? Ja junalla vielä? Olen tulossa Suomeen käymään jouluksi, maitolennolla kylläkin.

Pia on ryhtynyt käyttämään äitinsä tyttönimeä Lamberg omana taiteilijanimenään.

Lisää luettavaa