Poikaystävä teki valtavan arven suomalaisnaisen kasvoihin – nainen päätti esitellä sen, ja mitä sitten tapahtui…

25.05.2017

Suomalaisnainen joutui exänsä pahoinpitelemäksi niin, että hänen otsaansa tuli valtaisa vekki. Arpi peittää nykyisin ison osan naisen otsasta.

-Arpi muistuttaa siitä että jouduin luopumaan koko entisestä elämästäni. Se arpi, se tapahtuma päästi minut vapaaksi! Sen lisäksi on mulla selluliitti, kauheet aknearvet, erikokoiset silmät, kaljut ohimot, ylimääräistä ihoa jne. Mut so what, niiden takana on myös paljon iloa ja menestyksiä, ulospäin monen mielestä hyvinkin kaunis nainen kirjoittaa Facebook-ryhmässä.

Sitten hän päättää innostaa muita esittelemään epätäydellisyyksiään.

-Järjestelmälliset elämät, joita näemme päivittäin, ovat feikkejä. Täydelliset kuvakulmat, täydelliset asukokonaisuudet, täydellinen valaistus. Se ei ole todellisuutta. Se mikä on todellista, ovat epätäydellisyydet, jotka rakentavat persoonaa. Eli KUVIA ”EPÄTÄYDELLISYYKSISTÄ” kiitos. Arvet, selluliitti, ihon epätasaisuudet, jne. Haluan nähdä sen kaiken!

Ja kumma kyllä, suomalaisnaiset uskaltautuvat innolla esittelemään itseään. Naistenhuone-ryhmässä on jo satoja kommentteja ja kuvia, joissa esitellään raskausarpia, pattipolvia, jäätävän kokoisia otsia… epätäydellisyyksiä.

Tämä on hienoa!

Lisää luettavaa