Portsarin huimimmat muistot TOP-5: Tyttö antoi pojalle suuseksiä vessanpöntöllä!

19.02.2016

Pääkaupunkiseudulla pokena toiminut ja edelleen keikkaa heittävä ovimies paljasti ikimuistoisimpia sattumuksiaan Comossa eilen. Puristimme miehestä vielä viisi kovalevylle tallentunutta keissiä.

Katso aiemmat tarinat täältä.

  1. Kerran menin selvittelemään tappelua, tämä sattui joskus 90-luvulla. Nyrkit viuhuivat ja silmälasit räsähtelivät rikki. Kun sain erotettua tyypit toisistaan tajusin että siinähän oli tyttöpari. En mitenkään tunnistanut heitä naisiksi, sillä vaatetus ja olemus oli niin miehinen.
  2. Pakollinen eritejuttu täytyy tietenkin aina löytyä joka poken galleriasta. Olin Helsingin keskustan tuntumassa toimivassa nuorisomestassa aikoinani töissä, ja siellä menin tarkastamaan vessoja. Nuori mies joka oli vissiin juonut omasta pullostaan ja humaltunut valtaisasti kuseskeli pisoaariin. Totesin, että hän voisi vähitellen alkaa siirtyä ulospäin. ”Jaakko” oli niin humalassa että selitti minulle kustessaan ja kääntyi vielä selittämään minuun päinkin – kusten suoraan housunpuntilleni.
  3. Eritejuttu 2 liittyy sitten oksuihin. Tämä ei varsinaisesti liity minuun muutoin kuin asiakkaan poistamisen suhteen. Naiselle oli myyty tuoppi, mutta hän oksensi siihen välittömästi. Erikoista oli se, ettei hän ollut edes kovin humalassa. Ilmeisesti vatsatauti ja alkoholi olivat yllättävä yhdistelmä.
  4. Seksiä, seksiä. Jatketaan vessakeisseillä. Kerran yhdytin pariskunnan harrastamasta lempeä vessanpöntöllä. Ovi oli jäänyt raolleen, kenties tarkoituksella, onhan näitä kaikenlaisia ihmisiä… Kun avasin ovea, tyttö istui pöntöllä ja poika seisoi hänen edessään antamassa suuseksiä. Oven avaaminen sai aikaan sen, että pienikokoinen tyttö soljahti puoliksi vessanpönttöön pelkästä säikähdyksestä. Se oli hieman huvittava tilanne, kun häntä autettiin sieltä ylös.
  5. Kerran mies oli  riehunut ja hänet oli raudoitettu. Jalkarautoja emme kuitenkaan olleet laittaneet. Mies potkaisi minua suun alueelle. Siitä tuli hampaaseen sellainen pitkällinen juurihoito. Tämä tapahtui 80-luvulle tultaessa.

Lisää luettavaa