Pullakalla suomalaismiehellä on superkaunis vaimo: ”Miesten törkeys on käsittämätöntä!”

26.02.2017

120-kiloinen, monen mielestä siis pullakka, suomalainen mies on avautunut sosiaalisessa mediassa kavereilleen kokemistaan ongelmista. Näin suomalaismies kirjoittaa (nimet muutettu).

-Kuten nyt kaikki tietävät niin mulla on tota masua kertynyt, mutta eipä tuo ole xx (vaimon nimi) juurikaan haitannut, koska hän ei ole kanssani sen takia, olenko vähän lihava vai enkö ole. Ok, hän on kanssani sen takia että minulla on pitkä ja paksu ja että olen helvetin rikas, mies hauskuuttaa ystäviään.

Vakavoiduttuaan hän ihmettelee, kuinka voi olla niin, että monet suomalaismiehet ovat baarissa niin törkeitä ja typeriä, että kuvittelevat hänen vaimonsa lähtevän heidän matkaansa, kun iskevillä miekkosilla sattuu olemaan ”sixpack” tai muutoin vetävä ulkonäkö.

-Törmätään tähän ilmiöön aika monesti,, kun baarissa käydään. Kuten tiedätte, niin xx (vaimon nimi) on ihan superkaunis blondiini, ja me rakastetaan toisiamme. Tämä ei vaan mene monien pirtaan. Että tuollainen kaunis daami voi olla tällaisen tavallisen, vähän pullakamman miehen kanssa. Aina tulee näitä iskijöitä. Ja törkeimmät ovat niitä, jotka ovat suoraan ihmetelleet, minun kuulteni, päin pläsiä, että miksi olet tuollaisen kanssa kun saisit paremmankin. Tekisi mieleni vedellä turpiin, mies kirjoittaa.

Lisää luettavaa