”Pysyykö turpa nyt kiinni?” Mies raivosi suomalaispoliisille tämän kirjoitettua parkkisakon – sitten poliisi sai nenilleen!

Voi voi poliisiparkaa!

18.07.2017

Nyt on hieno tarina!

Kertoman mukaan yli-innokas poliisi oli kirjoittamassa parkkisakkoa autoon. Facebook-päivityksen asiasta kirjoittanut aneli poliisilta, että tämä jättäisi sakon antamatta, parkkikiekosta kun oli ylittynyt aika vain viidellä minuutilla.

Homma eteni sitten ehdaksi sanasodaksi, jossa poliisille pottuiltiin oikein kunnolla. Vaan kuinkas sitten kävikään…

”Ei jumanklavita lain valvoja korvaansa lotkauttanut, vaan muikisteli keulan edessä, kopioi rekisterinumeron, ja länttäsi sakon teatraalisesti pyyhkintä läiskäyttäen tuulilasin somisteeksi.

Kysyin että, eikö virkamiehen kompetensseihin kuulu järjen käyttö (taisin mainita jotain ”molemmista aivosoluista” ja siitä, että joillakin on näköjään älykkyysosamäärä niin alhainen, että siitä ei saa edes jakojäännöstä…), hyvä käytös, kansalaisten palveleminen ja joustavuus?
Mulkvisti vilkaisi minua vinosti hymyillen, otti kuin hidastetussa filmissä renkaiden uraa mittaavan tikun taskustaan, katsoi kuluneimman renkaan kuluneimman osan, mittasi syvyyden, virnisti voitonriemuisesti – ja kirjoitti sanaakaan sanomatta uuden sakon millin verran liian ohuesta kulutuspinnasta!

Kysyin, että minne voisi lähettää kontillisen kondomeja, että saataisiin moisten geenivääristymää kantavien, uniformunsa vallan suomalla prokuralla, pienen palkkansa aiheuttamaa traumaa kansalaisten kurmoottamisella purkavien läskipäiden siittäminen, ja sen myötä sikiäminen, loppumaan!
Kaivoi perhana autostaan rengaslukon, ja länttäsi sen pyörään kiinni! Että sitä saa mitä tilaa!

Kysyin, että oliko tämä nyt sitten tässä?
Siihen konsta-aapeli vastasi, että riippuu ihan vaan siitä, pysyykö turpa nyt kiinni.

Sanoin että pysyy, koska ei ehdi enempää jutella, jottei tulisi parkkisakkoa omalle autolle, joka on tuossa Museokadun puolella…

Ja sitten alkoi vähän helevetinmoinen meteli…”

Facebook-kirjoituksen asiasta löydät alta.

Lisää luettavaa