Röyhkeyden huippu? Manageri vaatii kuolleen Jacksonin manageroinnista rahaa!

18.02.2012

Tammikuussa uutisoitiin Michael Jacksonin perikunnan luopuneen sadan miljoonan dollarin korvausvaatimuksesta lääkäri Conrad Murrayta vastaan. Vaatimus peruttiin, koska Murrayn ei yksinkertaisesti uskottu koskaan pystyvän maksamaan moista summaa. Vain kuukausi on kulunut, ja edesmenneen popin kuninkaan ympärillä pyörii jo uusi oikeusjupakka.

Jacksonin ex-manageri Tohme  R. Tohme  katsoo olevansa oikeutettu 15 prosentin siivuun 310 miljoonan dollarin potista, jonka perikunta on tienannut tähden kuoleman jälkeen.

Jacksonin äiti ja kolme lasta vastaavat vaatimuksiin omalla kanteella, jossa väitetään ex-neuvonantajan houkutelleen tähden allekirjoittamaan lukuisia kyseenalaisia sopimuksia. Niissä hän olisi pelannut vain omaan pussiinsa. Tohme olisi muun muassa netonnut 2,4 miljoonaa pelkästään sillä, että esitteli Jacksonin ryhmälle, joka pelasti Neverland Ranchin sulkemiselta.

Perikunnan asianajajan mukaan heidän osaltaan rahallisten vaatimusten sijaan tärkeintä on kuitenkin laittaa stoppi rahanahneen Tohmen jatkuville vaatimuksille.

Jo se kuulostaa tarpeeksi irvokkaalta, että joku penää huimia summia kuolleen laulajan manageroinnista, mutta häikäilettömyyden kruunaa se, että Tohmen pesti kesti ainoastaan tammikuusta 2008 maaliskuuhun 2009. Asiasta kirjoittaa Associated Press.

Lisää luettavaa