Rumakin sälli voi kiinnittää tyttöjen huomion – 4 yksinkertaista vinkkiä!

07.02.2016

Elämme visuaalisuuden maailmassa. Joidenkin mielestä ”valitettavasti näin”. Ulkonäkömme määrittelee monesti sen, ollaanko meistä kiinnostuneita vastakkaisen sukupuolen parissa. Usein ensivaikutelma ratkaisee, lähdetäänkö tutustumista jatkamaan – ja ensivaikutelma on usein visuaalinen.

Mutta ei huolta. Riihen seinästä repäisty rumiluskin voi muutamilla vinkeillä alkaa näyttää vastakkaisen sukupuolen silmissä tutustumisen arvoiselta. Kauniit kasvot meille annetaan vauvatekniikan laitoksen valuprosessissa, eikä niitä valitettavasti suurimmalta osalta löydy.

Siispä on keskityttävä keinoihin, joihin itse voi vaikuttaa. Tässä niitä.

  1. Ryhti. Jos seisot ja kävelet suorassa, teet takuulla hyvän vaikutuksen. Lyllertävä tai laahustava, kumarassa vetelehtivä mies on naisen mielestä nahjus. Kanna itsesi! Vaikka olisit tukeva, voit seistä suorassa. Sinut taatusti huomataan positiivisesti.
  2. Hiukset. Eivät taatusti jää noteeraamatta, hyvässä tai pahassa. Panosta niihin, pese ne, muotoile ne. Ei tarvitse olla viimeistä huutoa, mutta ei myöskään Röllimetsästä.
  3. Asusteet. Aivan varma nakki. Mies joka pukeutuu hyvin ja edes jollain tavalla sävy-sävyyn ja trendikkäästi, ei jää keneltäkään naiselta huomaamatta. Sinua voidaan luulla aluksi homoksi, mutta siitähän vasta riemu repeääkin ja autuus lopulta valkenee. Asusteisiin kuuluu myös ok-kengät.
  4.  Kroppa. Treenattu tai sopusuhtainen vartalo on aina positiivinen asia. Se voi viestiä esimerkiksi siitä että pidät huolta itsestäsi, olet kurinalainen ja sinulla on pitkäjänteisyyttä.

Vinkit antoi: Katri Happonen, ammattinainen.

Lisää luettavaa