Sofia laukoi totuuksia arvostelijoilleen – todella rivoa tekstiä

Sofia Immonen antoi palaa.

15.12.2017

Sukupuolensa korjannut Hottis-tähtönen Sofia (entinen Juha) Immonen on laukonut totuuksia arvostelijoistaan, jotka näkevät vaivaa tämän laittautumisesta.

Useimmiten nämä ovat kuulemma vanhempia naisia.

-…Toiset arvostelevat (että) miksi nykyään pitää olla hiustenpidennyksiä, rakennekynsiä, ripsienpidennyksiä sekä kauneuskirurgiaa! Tämä on nyt tätä päivää ja elämme 2000-luvulla, joten eikö jokainen saa tehdä itselleen mitä haluaa. Sekä väite, että itsensä ns. tälläämisessä olisi kyse huonosta itsetunnosta, on BULLSHIT! Pikemminkin (kyse on) itsensä huolehtimisesta sekä ympäristön kunnioittamisesta, Sofia paukuttaa blogissaan.

Hän otaksuu, että haukkujat ottaisivat itsekin hoitoja, jos heillä olisi siihen mahdollisuus. Tai jos heillä olisi tyylitajua.

-Valitettavaa on myös se, että auta armias, että jos sanot vastaan, niin joukko vanhempia murattimammoja on kimpussa kateellisena pi*** märkänä (itse asiassa rutikuivana) johtuen myös siitä, että ovat (itse) sekä puutteessa että kyrpiintyneet omaan peilikuvaansa. Ehkä miehetkin arvostavat, että nainen huolehtii itsestään. Minusta naisen kuuluu huolehtia muustakin kuin perushygienista, ja noista moni ei edes siitä!

Lue avautuminen blogista ja katso Sofian huikea kuva – tältä hän näyttää nyt

Lisää luettavaa