Somen voima nähtiin: Espoolaispojan lauantai pelastuu!

02.10.2015

Sosiaalisella medialla on toden totta voimaa. Mutsit vs. Faijat -Facebook-ryhmässä muuan perheenäiti pahoitteli neljävuotiaan poikansa puolesta sitä, ettei kaverisynttäreille ollut lopultakaan tulossa ketään.

Niihin oli tuhlattu satoja euroja ja kakkukin oli kolmellekymmenelle henkilölle.

-Ähhh kertokaa miten mä voisin pojan mieltä kohentaa? Mulla äitinä ihan surkee fiilis pojan puolesta… Tänä la olis sen ensimmäiset kaveri synttärit mihin piti tulla kaikki lähiomaisetkin…ja nyt kaikki ilmottaa ettei pääsekkään tulemaan Miten mä saisin sen la päivän ihan maailman mahtavimmaks päiväks, ilman toisen suurta pettymystä?

Joku fiksu ja tuntematon keksi ehdottaa, että he ainakin voisivat tulla Espoon Tuomarilassa asuvan perheen synttäreille yllärivierailulle. Siinä saisivat lapset uusia kavereita ja vanhemmatkin voisivat tutustua toisiinsa.

Idea on poikinut nyt sen, että synttärit lienevät pelastetut. Useita ryhmäläisiä on tulossa.

-No mä täällä kirjaimellisesti itken ko oon jotenki tosi otettu, että niin moni olis valmis tulemaan…. On se mahtavaa, että maailmasta löytyy vielä näinkin ihania ihmisiä, ketkä tulisi tuntemattomien lasten juhliin piristämään toista + tekemään uusia tuttavuuksia. Oon niiiiin otettu!! Ja koitan niitä pisaroita pidättää la sitten! Pistän huomenna osoitetta tulemaan, että kuka nyt vaan haluaa niin on tervetullut, äiti kirjoittaa ryhmässä.

Uskomatonta! Upeaa! Uljasta! Ultimaalista!

Lisää luettavaa