Suomalaismissin luksuselämä ulkomailla – ajaa uudella Lambolla!

03.07.2015

Missikisoista tuttu Anni Uusivirta elelee melkoista luksuselämää Abu Dhabissa Arabiemiraateissa. Hän työskentelee lentoemäntänä miljonäärin yksityiskoneessa, eikä hänen oma elämänsäkään näytä olevan penninvenytystä. Sikäläisen miehen kanssa seurusteleva Anni ajelee Lamborghinilla ja on julkaissut aiheesta useita kuvia.

Eräässä postauksessa Anni on julkaissut kuvan auton kojelaudasta. Hellettä on yli 55 astetta. Arabiemiraatit on yksi maailman kuumimmista paikoista ja Anni kertookin palaneensa hieman.

Kovin vanha ei Annin käytössä oleva Lamborghini Gallardo Superleggera ole, sillä mittari kavaltaa sillä ajetun vain hieman yli 50 000 kilometriä. Kulutusta näyttäisi olevan alun neljättäkymmenettä litraa satasella. Kiihtyvyys on 3,8 satasella ja heppoja 530.

Anni sukkuloi myös sujuvasti seurapiireissä. Taannoin Abu Dhabin Grand Prix -formulamittelön jatkoilla huvijahdilla vieraillut Prinssi Harry oli lähettänyt Annille terveisiä kutsuen tätä ”vaniljaksi”. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Como ja myöhemmin myös Ilta-Sanomat.

lambo anni2

Lisää luettavaa