Suomalaisnainen ihmettelee, miten nykyään pitää näyttää hyvältä kun ottaa suihin: ”Hoikka ja poikamainen nainen voi pukeutua vinyyliseen catsuitiin…”

Outoja neuvoja annettu.

19.11.2017

Huono äiti -blogissa päivitellään sitä, miten naisilla on omituisia ulkonäköpaineita.

Daily Mail -lehdessä oli nimittäin neuvot siihen, miten naisen pitää pukeutua näyttääkseen hyvältä seksin aikana. Huono äiti aivan oikein painottaa, että seksissähän saa näyttää miltä vain!

Samalla hän ihmettelee jutun ohjeita.

”Oletko ajatellut, että se on ihan tarpeeksi, kun hyppäät vällyjen väliin kumppanisi kanssa ja olet sellainen kuin olet? No se on ihan väärin!

Daily Mail jakaa tarkat ohjeet siihen, miten minkäkin vartalotyypin tulee petipuuhiin pukeutua, sekä siihen, missä asennoissa eri vartalot näyttävät edustavimmilta”, blogi päivittelee ja jatkaa.

”Ei siinä mitään, jos haluaa näyttää mahdollisimman nätiltä kumppaniaan varten ja ilahduttaa tätä vääntäytymällä viehättäviin asentoihin. Mutta voi morjens tarvitseeko sitä nyt tästäkin alkaa stressaamaan!

Naisilla on ihan tarpeeksi ulkonäköpaineita ja stressiä muutenkin. Menee pikkuisen överiksi, jos pitää rakastellessakin miettiä, että miltä nyt tästä kulmasta näytän, ja mikä se edustavin asento olikaan.

Entä jos pari ei tykkää siitä, että nainen on päällä, ja nyt siihen on pakko mennä ketkumaan, että treenattu kroppa pääsee oikeuksiinsa?! Entäs se, kun kumppani yrittää hellästi lähestyä, ja nainen alkaa veuhtomaan että ei ei näin, eikä näin päin, mun täytyy kääntyä tällee!!!” blogissa kerrotaan.

Kaikki blogin päivittelyt löydät täältä.

Lisää luettavaa