Suomalaisnuorten autoseksi raivostutti perheenäidin: ”Lapset kurkkivat autosta sisään”

04.08.2015

Facebookissa on julkaistu tulikivenkatkuinen avoin kirje lempeä uimarannan lähettyvillä autossa harrastaneelle nuorelleparille. Perheensä kanssa kesäiltaa viettämässä ollut äiti ei ymmärrä, miksi nuoripari valitsi seksipaikakseen julkisen paikan.

-Hei te kiimaiset nuoret, jotka kyseisellä autolla päätitte ajaa järvenrannalle ja hinkata *vehkeitä vastakkain. Ihanaa toki että lempenne leiskuu ja ette sitä aivan kaupan pihassa tee, mutta millainen hemmetin idiootti pitää olla, että kurvaa sen auton keskelle lapsiryhmää, äiti kirjoittaa. Hän on julkaissut myös kuvan punaisesta pikkuautosta.

-Tietä piisaa kilometritolkulla ja tyhjää lääniä, niin ei, te kaksi fiksua nuorta päätitte pysähtyä siihen missä oli kuusi aikuista ja viisi lasta onkimassa ja iltaa viettämässä. Oli ihanaa komentaa lapsia kauemmaksi autosta, kun yrittivät kurkkia sisälle, että miksi ette tule ulos autosta. Ensi kerralla kun rakkaus tekee sokeaksi, käyttäkää edes korvianne. Kuulitte varmaan lasten leikin metrin päästä autostanne, siinä hiekkakasalla.

Nainen kertoo, ettei ole mikään kukkahattutäti, mutta nyt tekee mieli olla.

-En ihan vielä lataa pätkää YouTubeen. Vielä, hän uhkaa.

Naisen palaute kuratoitiin Feissarimokiin. Se on myös saanut vihaista palautetta mauttomuudestaan.

Lisää luettavaa