Suomeen syntyi tänään todellinen kohublondi – varustus HH-kokoa!

29.01.2015

Suomen viihdemarkkinoille on tänään syntynyt uusi kohublondi. Someen sellainen syntyi jo viime vuoden puolella.

Kysymys on nettikansan jo hyvin tuntemasta silikonipommi Elena Vikströmistä, jonka haaveena on ollut tulla Playboy-malliksi. Elena päätti ryhtyä julkkikseksi, eikä tarvinnut siihen perinteisen printtimedian apua. Hän postaili itsestään ja elämästään kuvia ja tarinoita someen ja hankki lyhyessä ajassa valtaisan miespuolisen fanijoukon.

Viime vuoden puolella nettimediat ja viihdelehdet kiinnostuivat ilmiöstä, mutta varsinainen pamaus tähtitaivaalle syntyi vasta tänään.

Tänään aiemmin ilmiöstä kiinnostumattomatkin printtimediat, kuten Ilta-Sanomat, ovat kirjoittaneet Elenasta. Illalla Maikkarilla esitettiin etukäteen kohuttu Mummomafia-ohjelma, jossa Elena niinikään esiintyi.

Perimmäisin syy megajulkisuudelle lienee Seiska-lehden tämänpäiväinen juttu, jossa Elena paljastaa olevansa aiemmalta sukupuoleltaan mies! Hän on korjannut sukupuolensa Thaimaassa.

Suomessa ei ole aiemmin ollut näyttävää ja estotonta kohublondia, joka onkin ex-poika. 21-vuotias Elena omistaa HH-koon rinnat, joilla on kokoa 7 desiä per implantti. Hänelle on tehty useita eri kauneuskirurgisia toimenpiteitä.

 

Lisää luettavaa