Suvi Pitkänen sekoamispisteessä: Todella saa hillitä että pää pysyy kasassa!

12.12.2016

Upea kauneusalan yrittäjä Suvi Pitkänen on viimeisillään raskaana. Laskettuun aikaan on 55 päivää. Kaunottaren raskaushormonit ja esikoisen uhmaikä sekä vaihtelevat työtilanteet saavat naisen avautumaan. Helppoa ei kuulemma ole.

-Todella saa hillitä itsensä että pää pysyy kasassa enkä raivoa tai itke ihan joka sekunti. Tällä luonteella itsensä hillitseminen vaatii todella laskuja nollasta sataan ja takaperin, happihyppelyitä ja hetken hiljentymisiä, hän bloggaa.

Onneksi apujakin on keksitty:

-Liikunta ja ulkoilu on aivan ehdoton. Se helpottaa huomattavasti käsittelemään näitä fiiliksiä. Safina on välillä isällään joka tietysti helpottaa aina hetkellisesti, silloin pyrin lepäämään niin paljon kuin mahdollista. Jokainen päivä ei onneksi ole ihan mahdoton. Sen vuoksi olen yrittänyt keventää työtahtia että jaksaa paremmin ja pysyy energisempänä.

Suvi ei kuulemma pysty ymmärtämään niitä äitejä, joilla on useampi lapsi ja jotka vielä tekevät töitä samalla:

-Seuraavan lausahduksen jälkeen minut leimataan varmasti idiootiksi mutta kyllä on pakko ihmetellä ääneen niitä kolmen + lapsen perheenäitejä jotka tekee töitä. Miten te selviätte? Mulla on sellainen tunne että me palkataan lastenhoitaja jo ihan näiden kahden kanssa jos tässä tarkotus on töitä tehdä.

Lue blogia

Lisää luettavaa