Tämä näky salpaa henkesi – jos haluat asua tässä palatsissa, se on nyt mahdollista!

04.04.2017

Jos olet joskus miettinyt, että millaistakohan sitä olisi asua lähestulkoon palatsissa tai linnassa, niin ei kun Kanadaan.

Siellä on hotelli, joka on valmistunut vuonna 1893. Sitä voisi luulla entiseksi kuninkaallispalatsiksi, ja sillä ilmaisulla sitä virheellisesti myös joskus on nähty kirjoituksissa tituleerattavan. Se on kuitenkin valmistunut alun alkaenkin hotelliksi. Järjetöntä, voisi sanoa, kun kuvaa katsoo!

Château Frontenac -nimeä tottelevassa Québecissa sijaitsevassa palatsissa on 600 huonetta peräti 18 eri kerroksessa. Joku on joskus väittänyt sen olevan maailman kuvatuin hotelli – no, eipä ihme.

Château Frontenac nimettiin Frontenacin kreivi Louis de Buaden mukaan. Hän toimi Uuden Ranskan kuvernöörinä 1600-luvulla.

Jos sinä haluat Kanadan-matkallasi yöpyä tässä ehkä yhdessä maailman vaikuttavimmista hotelleista ja tuntea olosi kuninkaalliseksi, niin mikä ettei – ei se nyt niin paljon kustanna. 166 euroa näyttäisi olevan parin viikon päähän huonehinta – se on lähestulkoon sama kuin Porissa hotelli Vaakunassa.

 

Lisää luettavaa