Tämä pussukka yllätti lentomatkustajat täysin!

21.12.2014

Pikkulasten itkemisestä julkisilla paikoilla käydään tasaisin väliajoin ahkeraa keskustelua. Lapsettomat pitävät parkumista joskus häiriötekijänä, jonka vuoksi vanhempien on poistuttava paikalta, jos muu ei auta. Lapselliset puolestaan eivät voi käsittää, kuinka jotkut voivat olla niin pikkusieluisia täysin luonnollisesta asiasta.

Eräs pariskunta on keksinyt sellaisen neronleimauksen, että tuskin kellään on sydäntä olla ärsyyntynyt. Eräs Reddit-käyttäjä on jakanut kuvan lentokoneessa saamastaan pussukasta. Sisältönä on makeisten ja korvatulppien lisäksi hellyttävä viesti, joka kuului näin:

”Hei sinä tuntematon henkilö! Nimeni on Madeline. Täytän 17. joulukuuta yhden vuoden ja tämä on ensimmäinen lentoni. Yritän käyttäytyä mahdollisimman hyvin, mutta haluan pahoitella jo etukäteen, mikäli hermostun, pelkään tai korviini sattuu.”

”Äitini ja isäni pakkasivat sinulle hieman makeisia. Pussissa on myös korvatulpat, mikäli ensimmäinen julkinen serenadini ei ole sinulle yhtä nautittavaa kuunneltavaa kuin äidille ja isälle. Mukavaa lentomatkaa!”

Tämä juttu kannattaa jakaa – tässä on ideaa!

 

Lisää luettavaa