Tämä suomalaislaulaja 30-kertaisti bisneksensä!

Jaa Facebookissa

Christel Sundberg eli tuttavallisemmin Chisu on onnistunut liiketoimissaan.

Hänen aiemmin Beauty Beat –nimellä toiminut ja nykyisin Hear Kitty Oy:nä jatkava yhtiönsä on tiedossa olevien tilinpäätöslukujen valossa peräti  30-kertaistanut liikevaihtonsa kolmessa vuodessa.

Kun firma tahkosi vaatimattomia 4 000 euron tuloja vuonna 2007, vuonna 2010 liikevaihto oli jo 117 000 euroa. Viivan allekin jäi mukava summa, 54 000 euroa, joka tahtoo sanoa, että Chisun yhtiön liikevoitto oli 60,70%. Vuoden 2011 tilinpäätöstiedot ovat vielä tuloillaan.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Ansiotuloja Chisu nautti 106 130 euroa ja pääomatuloja hän sai 2 012 euroa.

 • Amanda

  Ihana ja lahjakas nainen, tekee jotain sellaista mihin aniharva kykenee tai rohkenee. Hän ansaitsee harmillisesti aivan liian vähän taitoihinsa nähden. Ameriikassa olisi pari nollaa tuloissa enemmän. Elämä ei oo aina reilu.  Kaikkea hyvää ja pitkää uraa hänelle.

 • Rancor81

  Voi apua mitä “talousjournalismia”. Voisikohan firman alkuvuoden liikevaihto olla pieni vain siitä syystä, että liiketoimintaa ei juurikaan ollut. Chisu eka levykin tuli vasta 2008. Nettilehtien huono puoli on se että näitä juttuja pääsee tekemään kaiken maailman harjoittelijat joilta puuttuu osaaminen. ei hyvä!!

 • viisgyd cenddii :—D

  Voit myös siirtyä lukemaan niitä laadukkaita ja ammattitaitoisella toimituksella varustettuja iltapäivä-/juorulehtiä mikäli lukemasi julkaisun laatu ei kelpaa.

 • Talous

  Firman “alkuvuoden” liikevaihto? Opettele kirjoittamaan. Ja toisekseen, et ole kartalla Rancor81. Vaikka Chisu julkaisi levynsä 2008 hän oli säveltänyt muille tyypeille jo pitkään.

 • Tuula

  Aivan oikein, noin lahjakas ja ihana ihminen ansaitsee kaiken ja sitä paitsi työllistää mukavan porukan musiikillaan. Kaikki eurot Chisulle!!!