Tämän bändin fanit ovat maailman aggressiivisimpia ja kahjoimpia!

Jaa Facebookissa
One_Direction_kuvaFionaMcKinlay_wikimediaCommons

One Direction -yhtyeestä on kirjoitettu miljoonia palstamillimetrejä, mutta liian monta juttua on syntynyt poikien tahtomatta. Syynä ovat kiihkofanaattiset fanit, jotka järjestävät tuon tuosta melkoisen aggressiivisia kampanjoita milloin millekin.

Tappouhkaukset ovat aivan arkipäivää ja normipeliväline.

Hiljattain fanit masinoivat Twitter-kampanjan, joka järkytti bändin Louisia. Hänen pitäisi fanien mukaan erota nykyisestä tyttöystävästään ja palata yhteen ensirakkautensa kanssa. Eipä montakaan viikkoa, kun bändi vieraili uusiseelantilaisella radioasemalla ja ihastui vastaanottovirkailijaan pyytäen tätä treffeille. Seuraus: radioasema hukkui hullujen fanien kiristyssoittoihin, eikä respantyttö uskaltanut todellakaan lähteä treffeille. Hyvä jos uskalsi poistua töistä kotiin.

ILMOITUS (SISÄLTÖ JATKUU ALLA)

Muistissa on myös kiista One Direction -nimestä. Yhdysvaltalainen bändi kertoi käyttäneensä nimeä aiemmin kuin nyt huippusuosioon noussut One Direction. Eipä muuta kuin fanit liikkeelle ja jumalattomasti tappouhkauksia kehiin. Eivätkä nämä kolme esimerkkiä ole kuin pintaraapaisu aiheesta.

Mikä teitä vaivaa, pikkutytöt?

 

 • Fiona

  Mun mielest kyl epistä et meitä yleisetetään mä en ainakaa oo kahjo mut on OD tosi ihq pändi. Mut älkää hei pliz yleistäkö!

 • mies

  ihanaa! tää on just tätä, kattokaapa videoita noista pojista ennen tämän bändin perustamista. ihan tavallisia poikia. noissa musiikkivideoissa he ovat vain meikattuja ja niin huoliteltuja. ei arkielämässä ton näkösiä ole.

 • Jarza9991

  paskaa

 • sara-maria

  Ei kaikki directionerit ole tuollaisia… joka sivulla aina sama, osa tekee virheitä niin koko fandomia syytetään.

  “Mikä teitä vaivaa, pikkutytöt?” como voisi tutkia aihetta vähän enemmän ja ehkä huomata että aika suuri osa faneista on yli 16 vuotiaita + ne ei aina ole ne “tosi” fanit ketkä niitä tappuhkauksia yms. lähettelee :)

  hyvää kevättä vaan teillekkin :)