Suomessa tuskin koskaan mahdollista: Täällä voi ryypätä ruokakaupassa ostosten lomassa!

27.11.2014

Reddit-käyttäjän nettiin lisäämässä viestissä ihmetellään sitä, että ruokakaupassa on baari. Kuvassa porukka vetää bisseä siinä samalla kun muut ympärillä ostavat maitoa ja pullaa.

Kuva on ollut tänään viraalipalvelu Imgurin suosituimpia kuvia, joten et sinäkään vissiin tiennyt, että ryyppääminen kauppareissulla on mahdollista?

Kyllä se on. Kuten kuvan keskusteluketjussakin kerrotaan, moni on nähnyt kauppaketju Whole Foodsin tarjoavan asiakkailleen baarittelumahdollisuuden. Monet juovat viiniä kierrellessään kaupan käytävilläkin, sillä ostoskorien yhteydessä on viinilasipidikkeet.

Vaimo saattaa myös laittaa miehensä kaljaparkkiin sillä välin kun hän itse tekee rauhassa ostokset. Mies kutsutaan vain kassalle maksamaan. Kätevää. Kaljatuopin äärellä voi katsoa vaikka jalkapalloa.

Ensimmäinen kaljabaari-kauppa-yhdistelmä tuli jenkkeihin, Washingtoniin, jo kaksi vuotta sitten. Whole Foods halusi tarjota asiakkailleen mahdollisuuden rentoutumiseen juomalla ja tekemällä ostoksia yhtaikaisesti – vaikkakin se kuulosti radikaalisti erilaiselta tavalta shoppailla.

Moni järkyttyi, moni ihastui. Moni on lämmennyt jälkeenpäin. Arvostelijoita edelleen toki piisaa. Tämän kerrotaan alkoholisoivan ihmisiä.

Mutta kaukana taidetaan olla vielä siitä, että Suomessa tällainen nähtäisiin.

Katso kuva ja kommentit Imgurista

 

 

Lisää luettavaa