Uskomaton huumevedätys paljastui – hänen uransa on pilalla!

21.07.2014

Como kertoi viime vuoden kesäkuussa brittiläisen Sun-lehden ”kohupaljastuksesta”, jossa laulajatar Tulisa Contostavlos ”saatiin rysän päältä kiinni” huumeiden välittämisestä. N-Dubz-yhtyeessä tunnetuksi tulleen Tulisan väitettiin luvanneen hommata kokaiinia miehelle, joka oli todellisuudessa toimittaja. Keskustelu tallennettiin salaa nauhalle.

Koko homma on nyt kuitenkin osoittautunut vuosisadan vedätykseksi. Kaikki laulajatarta vastaan nostetut syytteet kumottiin tänään Southwarkin oikeudessa.

Huojentavan uutisen jälkeen Tulisa luki medialle tiedotteen, jossa hän valotti vuoden kestäneeseen piinaan johtaneita tapahtumia. Hän kertoi Mazher Mahmood -nimisen toimittajan esitelleen itsensä elokuvatuottajaksi. Hän oli väläyttänyt laulajattarelle mahdollisuutta saada rooli tulevassa tuotoksessaan, kunhan tämä esittelisi näyttelijättären lahjojaan. Tulisa teki työtä käskettyä ja esitti pahistyttöä. Vuorosanat menivät todellisuudessa nauhalle, jonka avulla toimittaja myi Sun-lehdelle sensaatiojutun.

Tulisa kertoi lisäksi toimittajan juottaneen hänet ja hänen seurueensa ”aivan känniin”  ennen jymäytystä.

Laulajatar korosti, ettei hän ole koskaan käyttänyt tai diilannut kokaiinia.

Vaikka Tulisa on huojentunut ”oikeuden tapahtumisesta”, hän suree menetettyä mainettaan. Hän kertoi, että hänen työnsä on ollut jäissä viimeisen vuoden ajan.

Lisää luettavaa