Vantaalaismies kypsyi parkkiruutunsa ryöstöviljelyyn: Tämä lappu poisti ongelman!

23.10.2014

Nelikymppinen vantaalaismies ei ole yksin ongelmansa kanssa. Hän päättikin jakaa kikkansa Comon lukijoiden kanssa.

-Minua on nimittäin ruvennut vituttamaan suoraan sanoen se piittaamattomuus, millä vapaamatkustaja-autoilijat suhtautuvat taloyhtiöiden varattuihin parkkipaikkoihin. Meidän perheessä on kaksi maksettua tolppapaikkaa, köyhdymme niistä vuositasolla kolmatta sataa euroa, mies aloittaa tarinansa.

-Sitten on nämä toopet, jotka pysäköivät paikallemme niin, että yöllä kun tulee töistä, joutuu etsimään puoli tuntia paikkaa ja jättämään kärryn hyvässä lykyssä kilometrin päähän. Parasta oli kerran se, kun muuan nainen imetti autossa paikallamme. Totesin, että jos on noin hätä niin menköön, mutta älä kuitenkaan pysäköi siihen.

Nyt vantaalaismies on keksinyt oivan keinon välttää ”parkkirosvot”, jolla nimellä hän muiden paikalle pysäköijiä nimittää.

-Olen laittanut sähkötolppaan lapun (huomaa: lukittavalla sähkötolpalla varustettu parkkiruutu ei yleensä ole vieraspaikka, minkä pitäisi kuulua yleissivistykseen). Lappuun olen kirjoittanut selvällä suomella:

JOS PYSÄKÖIT TÄHÄN RUUTUUN
JÄTÄN AUTONI SINUN TAAKSESI POIKITTAIN.
ET PÄÄSE AAMULLA MINNEKÄÄN.
SOITAT MINULLE, JOLLOIN MINÄ
SOITAN PYSÄKÖINNINVALVOJALLE.
LÄHDET PARKKISAKKOA RIKKAAMPANA. PERKELE!

-Tämän viestilappuni jälkeen ei ole yhtään parkkeeraajaa ilmestynyt. Se oli jossain vaiheessa aika kalliiksi käyvää touhuakin, kun jouduit soittelemaan Trafille ja kysymään henkilön nimeä rekkarin perusteella. Sitten yrittelit tavoittaa omistajaa numerotiedustelun kautta ja maksoit siitäkin kyselystä viisi euroa.

Lisää luettavaa