Viidakon tähtönen heilui veitsen kanssa – muut kauhuissaan!

30.07.2014

Aurinkorannan tähtöset -sarjassa nähtiin hiljattain jakso, jossa naiskolmikon vanhin, Sanna Suutari, intoutui jälleen koettelemaan rämäpäisyydellään muiden neitosten hermoja.

Kolmikko oli ostamassa läksiäisjuhlia varten ruokaa lihakaupassa, kun Sanna sai päähänsä pyytää lihanleikkaajalta käsivarren pituisen veitsen itselleen. Lihamestari empi aikansa, mutta suostui lopulta Sannan pyyntöön.

Tämän jälkeen Sanna alkoi huitoa veitsellä kohti muita neitokaisia hokien: Drop dead, drop dead.

-Sain vihdoin heiluttaa lihanleikkausmiekkaa, halusin vain tuntea paljonko se painaa. Musta tuntuu että nuo toiset vähän pelkäävät mua, Sanna jutteli kameralle.

-En halua enää tuollaisia tilanteita, Suvi Pitkänen tylytti.

Sanna on aiheuttanut ohjelmasarjan aikana aiemminkin noloja tilanteita muille tytöille. Naisen adrenaliinintarve on ollut sitä luokkaa, että hän on – usein hieman hiprakassa – uhmannut milloin arabialaishevosia tai vieraita dobermanneja, milloin taas hillunut purjeliitimen kyydissä.

Sanna on myös lyöttäytynyt – muiden tyttöjen järkytykseksi – milloin vastaan tulleen bemarin, milloin Ferrarin konepellille poseeraamaan.

Kuvakaappaus: MTV.

Aurinkorannan tähtöset esitetään 9.6. alkaen maanantaisin ja perjantaisin klo 18. Nettijaksojen koosteet nähdään Subilla 18.6. alkaen. Aurinkorannan tähtöset on Viidakon tähtösten spin-off-sarja.

 

Lisää luettavaa