Viidakon tähtönen julkaisi todella pornahtavan kuvasarjan: Yllättävä totuus kuvien takana!

29.08.2015

Värikkäistä kirjoituksistaan tuttu Imettäjät-ohjelmassakin esiintynyt Katri Sorsa harmittelee BlogBook-blogissaan, että alaikäiset lisäävät nettiin itsestään paljastavia kuvia.

-Monet alaikäiset tytöt ovat sosiaalisen median myötä innostuneet ”aikuistumaan” todella nopeasti. Tässä mennäänkin jo heti metsään.

Katri tietää mistä puhuu:

-Minusta on paljastavia kuvia netissä! Niitä ei saa ikinä pois! Osa niistä on todella mauttomia, mutta kun ne on otettu, minä olen ollut täysi-ikäinen! Ei ole soveliasta laittaa itsestään paljastavia kuvia nettiin, jos on alle 18v! hän korostaa.

Hän sanoo vasta nyt tajuavansa esimerkin voiman. Joukko pikkutyttöjä pysähtyi pyytämään häneltä nimikirjoituksia, taas kerran, ja Katri havahtui.

-Se minkä me nuorille näytämme sosiaalisessa mediassa on merkitys. Teen kyllä työkseni vielä kuvauksia, mutta nyt haluan korostaa myös sitä aitoutta.

Niinpä hän onkin julkaissut seksiä tihkuvan, suorastaan semipornahtavan kuvasarjan sivuillaan. Hän kertoo mitä kaikkea kuviin vaadittiin. Ja se ei ole vähän. Kaiken kruunuksi Katri julkaisee perusliisamaisen kuvan arki-itsestään. Näissä kuvissa on sama henkilö.

KATSO HÄTKÄHDYTTÄVÄT KUVAT TÄÄLTÄ

Lisää luettavaa