Virkavalta teki ”anttijokiset”? – Bryan Adams tuohtui poliisille!

01.03.2012

Rokki-ikoni Bryan Adams on raivoissaan ja järkyttynyt. Laulaja on ottanut yhteyttä brittiläiseen ”Julkisen sanan neuvostoon”.

Adamsin tuohtumisessa on syynä se, että rokkari epäilee poliisin vuotaneen hänestä henkilökohtaisia asioita sensaatiolehdistölle. Kaikki sai alkunsa siitä, kun ulkomaalaistaustainen mies sukulaisineen häiriköi ja vainosi rokkaria tämän Lontoon-kodissa. Adams oli yhteydessä poliisiin, ja vannoo, ettei asiasta tiennyt kuin hänen henkilökohtainen avustajansa.

Juttu vainoasta päätyi pian The Sunin sivuille.

-Tietoa ei ollut tarkoitettu sinne. Asia, jonka näin yksityisekseni, oli raportoitu lehdistölle ilman hyväksyntääni. Vaikka minulla ei ole näyttöä tietovuodosta, asialle ei voi olla muuta selitystä kuin että lähde sijaitsee poliisissa, Adams on kironnut.

Niinikään hän on painottanut, että jos tämänkaltaisia tietoja jaellaan lehdistölle, asioilla pitäisi olla yleisempää yhteiskunnallista merkitystä.

Suomessa elokuvaohjaaja Antti Jokinen joutui muutama kuukausi sitten poliisin erikoisen ”tiedotuslinjan” kohteeksi. Poliisi myönsi tiedotusvälineen edustajalle pahasti kesken olleen rikosepäilyn, joka osoittautui myöhemmin täysin perättömäksi.

 

Lisää luettavaa