19v suomalaisneito sai äklön tarjouksen FB:ssä

Suomalaisnainen, 19, lähetti Comolle yksityisviestinsä.

12.10.2017

Ilmiö, jossa miehet lähettelevät tuntemattomille naisille kikkelinkuvia tai törkeitä seksiehdotuksia, on totta Suomessakin.

Silti sitä tavallinen järjellinen olento ihmettelee, kuinka henkilöt voivat tehdä tällaista paitsi seksuaaliseksi häirinnäksi katsottavaa myös täysin imbesilliä ja itsensä käräyttävää toimintaa – ihan omilla nimillään ja kuvillaan.

Nyt Como sai haltuunsa nuoren tamperelaisnaisen saaman yksityisviestin, josta sumensimme – kiitä luojaasi mies – henkilön kuvan ja nimen. Tämä on ensimmäinen yhteydenotto kauniiseen neitokaiseen.

Pöyristyttävää, eikö totta! Tämä kuvaa sitä käsittämätöntä röyhkeyttä mitä joillakin on. Huomaa vielä jutun clou – tälle miehelle olisi syytä tulle vaimoksi nyt kun vastaanottajan kroppa on vielä kunnossa.

Tällaisia viestejä kun lukee, tulee vanhasta toimittajajäärästäkin hetkeksi feministi. Ja tällaiset naisten ahdistelijat jaksavat sitten ensinenässä vouhottaa kuinka ulkomaalaiset tulevat ja vievät meiltä naiset – tai ainakin raiskaavat heidät. Jössesmaar!

Katso viesti kokonaisuudessaan kuvan kohdalta tästä jutusta.

Lisää luettavaa