2000-luvun alun tunnetuin suomalainen raikulipoika ja supersuosittu tv-tähti vihaisena Facebookissa: ”Tämän maan alkoholilainsäädäntö on yksi suuri vitsi!”

Wallulla on ihan asiallista asiaa. Juuri näin!

Mediapersoona Wallu Valpio tunnettiin 2000-luvulla valtakunnan virallisena raikulipoikana.

Nykyään Wallu on myös poliittisesti aktiivi Vasemmistoliiton kannattaja, joka ottaa Facebook-sivuillaan kantaa usein myös päivän polttavimpiin poliittisiin kysymyksiin. Tällä kertaa mies otti kantaa suomalaisen alkoholipoltiikan outouksiin.

”Ravintolassa saat periaatteessa ostaa aina vain yhden alkoholiannoksen kerrallaan.
– Jos ostat tämän yhden alkoholiannoksen, ja haluat mennä ulos terassille, mutta välissä on esimerkiksi vaikka pieni jalkakäytävä, juoman terassille saa viedä vain ravintolan tarjoilija. Et sinä.
– Sama pitää toistaa joka kerta kun käyt hakemassa uuden juoman sisältä tiskiltä.
– Jos haluat käydä vessassa, juomaa ei saa viedä mukaan.
– Jos sen jälkeen haluat lähteä vaikka festareille, tiedät kyllä millaiseen koirahäkkiin sinut laitetaan, jos alkoholiannoksia haluat juoda lisää.
– Vaikka festari olisi kokonaan K18, niin silti kökötät siellä kiltisti, kunnes viimeinenkin alkoholitippa suupielestä on kuivunut.

MUTTA ONNEKSI VOIT OSTAA ITSELLESI SATA TÖLKKIÄ KALJAA KAUPASTA KERRALLA KOTIIN, NIIN EI TARTTE HIKOILLA MOISISTA HUOLISTA!”, Wallu sanoo Facebookissa, ja asiaahan tuo on.

Koko postauksen löydät alta.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut