23v suomalaisilotyttö aikoo perustaa ”horokoulun” alalle aikoville!

Suomalaisilotytön kohupostaukset blogissaan jatkuvat. Nyt 23-vuotias lemmen ammattilainen harkitsee ryhtyvänsä ”pil**manageriksi”, toisin sanoen konsultoimaan ja kouluttamaan muita alalle mahdollisesti aikovia.

Naisen kirjoituksia on arvosteltu paitsi provokatiivisuudesta myös prostituution ihannoimisesta, mutta hän on kertonut vain kirjoittavansa rehellisesti omasta, monien mielestä mielenkiintoisesta maailmasta.

-Kertoisin siis halukkaille, konsultoisin, korvausta vastaan, miten huoraksi tullaan. Olisin eräänlainen huorakoulun reksi. Voisin perustaa kirjekurssin tai antaa kovalla palkalla koulutusta ihan livenäkin. No joo, mitähän valtiovalta tähän sanoisi. Toisaalta, sutenööritoiminta on kielletty eikä koulutus ole kiellettyä. Tätä jään miettimään. Mietin jo koulutuksen pääkohtia, neitokainen suunnittelee blogissaan.

Hän varoittelee myös pihtaavia suomalaisnaisia uusista tuulista. Lemmen ammattilaiset ovat nimittäin rantautumassa myös pienille paikkakunnille ja kyliin. Hän kertoo tapauksesta, jossa muuan ilotyttö on jo vuokrannut matkailuauton ja lähtenyt turneelle. Kohublogiin pääsee tästä

Aiheet: